Regenliedje


Regen

Het regent harder dan ik hebben kan, dat liedje van een Zeeuwse band van een aantal jaren geleden,  zat net in mijn hoofd (of beter: kwam er net uit) vanwege die aanhoudende, gekmakende, deprimerende, strontvervelende, troosteloze en niet-aflatende regen van vandaag.
En voor de rest van de week voorspellen ze veel van hetzelfde….zullen we met z’n allen dan maar verkassen naar de Algarve??
Je moet tevreden zijn met wat je krijgt, het is allemaal genade, hoor ik iemand zeggen. Da’s misschien wel waar, maar moeilijk te accepteren! En dat geldt niet alleen voor een regenachtige dag….

Toen ik op internet ging zoeken naar andere regenliedjes kwam ik uit bij een top 100 met Tom Waits’ Rains on me op plek nummer zoveel. En die vond ik mooi, dus die staat hieronder. Een vreemde man die zijn stem op een hele aparte manier gebruikt.

 

Advertenties

Een gedachte over “Regenliedje

  1. En toch vind ik regen ook iets hebben… vooral op die foto’s die je hierbij plaatste. Zonet was ik even op het strand in de striemende regen. En ja, het had iets. Maar nu warm ik mij op bij de brandende kachel. Dat is mijn Algarve voor vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s