Daar staat je verstand bij stil


Foetus_10_weken_hand

Daar staat je verstand bij stil: onderstaand bericht van de website Habakuk.nu over de handel in lichaamsdelen van geaborteerde kinderen

Delen van geaborteerde kinderen te koop

 De afgelopen weken maakte The Center for Medical Progress in de Verenigde staten een aantal met verborgen camera gemaakte opnames* openbaar. In deze eerste twee van een grotere serie is te zien hoe vooraanstaande artsen, werkzaam bij Planned Parenthood, vertellen op welke manier delen van geaborteerde kinderen worden verkocht aan bedrijven en laboratoria. Tot in details wordt uiteengezet dat men tijdens de abortus zorgvuldig op de juiste plaatsen het lichaampje kraakt en andere plekken ontziet om een zo groot mogelijke financiële opbrengst te genereren.
 Al eerder waren er vermoedens en aanwijzingen voor dergelijke praktijken, maar dit onderzoek met gebruik van een verborgen camera levert daarvoor het onomstotelijke bewijs. Velen reageren geschokt. Zelfs een deel van de Amerikaanse volksvertegenwoordigers die gewoonlijk pro-abortus zijn, sprak hierover afschuw uit. Maar er zijn er ook die het bagatelliseren of zelfs verdedigen, zoals o.a. een woordvoerder van president Obama en de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton.
 
Planned Parenthood is de organisatie die de meeste abortusklinieken in de VS beheert en ook gelieerd is met de abortusindustrie in veel andere (vooral ontwikkelings)landen. De directeur van de Nederlandse CASA abortusklinieken zit in het bestuur van de International Planned Parenthood Federation, terwijl ook Europarlementariër Sophie in ’t Veld (D66) in het Europese Parlement met deze organisatie samenwerkt.

Rijke donateurs

Miljoenen dollars aan overheidssubsidie worden naar Planned Parenthood doorgesluisd. President Obama is een uitgesproken sympathisant van deze organisatie en haar activiteiten. Hij was de belangrijkste spreker op een recent congres, waar hij zijn speech eindigde met ‘God bless Planned Parenthood’ (‘God zegene Planned Parenthood’). In Senaat en Congres worden ontwerpen geschreven ‘to defund PP’, om Planned Parenthood zijn fondsen te ontnemen. Het is te hopen dat dat geëffectueerd kan worden. Maar niet alleen door de overheid wordt steun verstrekt, maar ook door rijke donateurs. Grote bedrijven waarmee Planned Parenthood op haar website pronkte, brengen nu één voor één naar buiten dat van financiële bijdragen (al lang) geen sprake meer is.

Stichting Schreeuw om Leven is actief om dit nieuws in Nederland naar buiten te brengen. We dringen er op aan dat er in de Tweede Kamer vragen worden gesteld aan de regering over de praktijk van de Nederlandse abortusklinieken. De Europese pro-life federatie OneofUs is op Europees niveau bezig om deze zaak aan te kaarten.

*Genoemde films kunt u zelf bekijken via onderstaande links:
1. www.lifesitenews.com/static/undercover-video-planned-parenthood-uses-illegal-partial-birth-abortions-to2.html
2. www.breitbart.com/big-government/2015/07/21/new-video-shows-another-planned-parenthood-doctor-haggling-price-of-baby-body-parts/

Het misbruik van geaborteerde kinderen voor onderzoek vindt ook in Europa plaats. Bewijs hiervoor is te zien in aflevering één van de door de VPRO uitgezonden documentaire ‘De volmaakte mens’. Daarin is te zien hoe een Portugese onderzoekster in het Leids Universitair Medisch Centrum de eierstokken oogst uit tien weken oude geaborteerde meisjes. Zie http://www.vpro.nl/de-volmaakte-mens/kijk/afleveringen/aflevering-1.html (vanaf 36 min., 20 sec.).

Bradley Mattes, de voorzitter International Right to Life Federation, schreef een uitgebreid verslag over deze zaak in de Verenigde Staten (Engels).

 
Schreeuw om Leven – De waarheid en liefde van God toegepast op alle terreinen van het leven.

,

Advertenties

Een reactie op “Daar staat je verstand bij stil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s