Mars voor het leven


UITNODIGING VOOR DE MARS VOOR HET LEVEN 

Hartelijk nodigen wij u uit om, op zaterdag 10 december 2011, deel te nemen aan de jaarlijkse stille Mars voor het Leven, georganiseerd door de Nederlandse Pro-Life organisatie Schreeuw om Leven / Cry for Life, in samenwerking met andere organisaties, waaronder Christenen voor de Waarheid (CFT) en Hulp Vervolgde Christenen (HVC).De Mars voor het Leven wordt jaarlijks gehouden om aandacht te vragen voor de bescherming van het ongeboren leven. Door deelname aan deze stille tocht vragen de deelnemers aan koningin en overheid om de liberale wetten, waarin de vrijheid van abortus en euthanasie geregeld is terug te draaien. Deze wetten vormen een bedreiging voor het ongeboren kind, onze oudere burgers en de christelijke familiewaarden.

De Mars voor het Leven is georganiseerd rond de datum, waarop op 18 december 1980, de leden van de Tweede Kamer instemden met de Wet Afbreking Zwangerschap. Abortus werd daardoor legaal, en beschikbaar voor alle vrouwen, tot de 24ste week van hun zwangerschap.

Het twee-en-een-half uur durend programma zal om 13.00 uur beginnen met een inleidend woord van drs. L. P. Dorenbos en mevrouw W. Dorenbos. Na aandacht voor de werk van de Hulpverlening Er is Hulp, zullen verschillende deelnemers van nationale en internationale instellingen hun organisatie introduceren en in een oproep de Mars ondersteunen.

De route van de Mars zal de deelnemers voeren rondom de regeringsgebouwen in het centrum van Den Haag. Het is een stille tocht. Spandoeken en borden zullen beschikbaar worden gesteld door de mars organisatie.

Na de Mars zal de Indiase voorganger dr. P.P. Job spreken en de meisjes discriminatie in India onder de aandacht brengen. Afsluitend zal evangelist Brunt een appelwoord spreken.

Voor reserveringen van uw busrit naar Den Haag (tot 1 december 2011) gaat u naar: www.marsvoorhetleven.nl

Zie voor verdere informatie de website www.schreeuwomleven.nl en www.erishulp.nl, of bezoek ons op Facebook: http://www.facebook.com/MarsvoorhetLeven

Voor telefonische informatie kunt u bellen naar 035 6244351 of stuur een e-mail naar info@schreeuwomleven.nl

Tijdens de Mars zijn de volgende mobiele nummers beschikbaar: 0651199125 / 0638384149 / 06482704

(bovenstaand bericht is overgenomen van de website http://www.marsvoorhetleven.nl)

 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s