Verhuizing (6)


De deuren zitten strak in de verf en de muren in de woon- en slaapkamer zijn netjes behangen: de aannemer heeft goed werk geleverd in mijn nieuwe woning, deze week. Mij restte alleen nog het schoon schrobben van de plavuizen vloer en het ophangen van vitrage en behang. Dat laatste viel overigens nog niet mee: de schilders hadden al het bevestigingsmateriaal verwijderd en de gaatjes vakkundig dicht geplamuurd en over geschilderd. Een monnikenwerk om vervolgens uit te zoeken hoe alles moest komen te hangen, maar het is me gelukt, gisteren.

Met de hond vanmiddag een korte wandeling gemaakt in het Westerpark, dat aan de rand van de wijk ligt. De hond gedraagt zich trouwens inmiddels al behoorlijk territoriaal in zijn nieuwe buurtje: katten worden buiten op straat vakkundig een boom ingejaagd en de postbode wordt van binnenuit de woning onthaald op gegrom en geblaf.

De komende week beginnen met inpakken in Den Haag. De verhuisdozen staan al een tijdje te wachten. Bij het verhuisbedrijf is ‘emballagemateriaal’ te verkrijgen: noppenfolie, inpakpapier en etiketten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s